Olet täällä

Lähde mukaan Hankkija-risteilylle 13.–14.3.2019

Hankkijan viljelijäristeily seilataan Viking Grace -aluksella välillä Turku-Tukholma-Turku. Lähtö on keskiviikkona 13.3.2019 klo 20:55 Turun satamasta ja paluu Turkuun torstaina 14.3.2019 klo 19:50.

Risteilyn pääartistina on suomalaisten rakastama Arttu Wiskari. Paluumatkalla risteilyvieraita viihdyttää mm. stand up -viihteen kärkinimi Jack Björklund. Laadukkaan viihteen, maukkaan ruuan ja hyvän seuran lisäksi risteilyllä on tarjolla myös uusinta ammattiasiaa niin peltoviljelyyn kuin kotieläintuotantoonkin.

Risteilyn hintaan sisältyy hytti valitsemastasi hintaluokasta, menoillan bufee-illallinen ja meriaamiainen.

Bussi on kätevä tapa matkustaa Turun satamaan. Matkavarauksen yhteydessä voit varata myös bussilipun. Toteutamme risteilyn yhdessä Matkavekan kanssa ja he ovat järjestäneet kattavasti kuljetuksia eri puolelta Suomea. Turun satamaan pääsee hyvin myös junalla. Kun varaat junamatkasi ajoissa, pääset hyödyntämään VR:n edullisen Säästölipun.

Varaa paikkasi heti - parhaat hytit viedään aina ensin!

» Lue lisää ja ILMOITTAUDU RISTEILYLLE TÄSTÄ!

Arttu Wiskarin lauloi itsensä Suomalaisten sydämiin kesällä 2010 ”Mökkitie”-kappaleellaan. Monipuolinen ja lahjakas laulaja/lauluntekijä/ääninäyttelijä loisti myös Vain elämää -televisiosarjan kahdeksannella tuotantokaudella keväällä 2018. Jack Björklund on stund up- komiikan ammattilainen, jolla on hieno ote yleisöönsä. Mies Pietarsaaresta on elämänsä kunnossa. Viimeksi hän on naurattanut katsojia Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

» Arttu Wiskari FB:ssä

» Lue lisää Jack Björklundista

» Lue lisää Viking Gracen roottoripurjeesta

» Osta VR:n Säästölippu

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä