Olet täällä

Redigo Pro – huippu-uutuus kevätviljojen peittaamiseen

Redigo Pro – huippu-uutuus kevätviljojen peittaamiseen

Redigo Pro on uusi nestemäinen, vesipohjainen peittausvalmiste ohralle, kevätvehnälle, kevätruisvehnälle, kevätrukiille ja kauralle.  Erityisen tehokas valmiste on fusarium-sieniin, nokitauteihin ja lehtilaikkutauteihin. Myös viirutautiin saadaan hyvä teho.

Hyvät tehot eri kasvitauteihin johtuvat Redigo Pro:n oikeista tehoaineyhdistelmistä sekä valmisteen hyvästä leviävyydestä siementen pinnoille. Redigo Pro sisältää paljon Prolinen protiokonatsolia sekä jonkin verran tebukonatsolia. Varsinkin protiokonatsoli antaa hyvää suojaa punahomeita vastaan.

Redigo Pro on huolella testattu useilla viljalajeilla, eri peittauskalustolla sekä kylvökonemerkeillä. Erinomainen käytettävyys ja juoksevuus olivat ominaisuuksia, jotka nousivat testeissä hyvin esille. Valmiste toimi myös kauralla, jonka juoksevuus voi olla haasteellista ilmankin peittausainetta. Väriltään punainen peittausaine levisi tasaisesti jyvien pintaan. Jotta valmisteen saa leviämään tasaisesti, pitää lisätä vettä 200-500 ml/100 kg siementä kohti. Redigo Pro:n käyttömäärä on alhainen ollen 67 ml/100 kg. Redigo Pro:n ja mangaania sisältävän peittausvalmisteen Terios Mn+:n sekoitettavuudesta on myös hyviä kokemuksia kuivista, viime kesän oloista. Tällöin kasvien juuret olivat tukevampia ja lehdet väriltään tummemman vihreitä.

Testi siemenen juoksevuuden mittaamiseksi Bayerin kylvötestauslaitteella kauralla vuonna 2018:

  1. Vedellä peitattu 473 g/ min
  2. Redigo Pro 419 g/ min
  3. Kilpaileva tuote  405 g/min
  4. Kilpaileva tuote 376 g/min
  • Testin tulos: Mitataan kuinka hyvin vilja juoksee kylvökoneessa. Vedellä peitattu on aina paras, mutta Redigo Pro on kaikista markkinoilla olevista valmisteista juossut parhaiten.

Kysy lisää Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiltä.

viljelijänberner.fi

viljelijänavenaberner.fi

 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä