Olet täällä

Merkkaa kalenteriin - viljelijäillat tammi-helmikuussa

Uuden kasvukauden suunnittelu on edessä taas pian. Tule poimimaan parhaat vinkit kevään kylvöille viljelijäilloista, joita Viljelijän Avena Berner ja Boreal järjestävät tammi-helmikuussa useilla paikkakunnilla. Luvassa on asiantuntijoiden puheenvuoroja, keskustelua sekä pientä purtavaa.

KE 30.1. Kouvola, Ravintola Koskela

TO 31.1. Seinäjoki, Hotelli Sorsanpesä

TO 31.1. Karjaa (ruotsinkielinen), Lärkkulla

MA 4.2. Loimaa, Maatalousmuseo Sarka 

TI 5.2. Kokemäki, Pitkäjärven vapaa-ajan keskus

TI 5.2. Mäntsälä, Mäntsälän seurakuntakeskus

KE 6.2. Tammela, Valkeaniemen pirtti

TO 7.2. Rusko, Mattilan navetta

TO 7.2. Porvoo (ruotsinkielinen), Ravintola Iiris

Varaa kalenteristasi itsellesi sopivin ajankohta jo nyt tai ilmoittaudu heti osoitteessa http://bit.ly/Viljelijaillat2019. Viljelijäillat alkavat klo 18 ja päättyvät klo 21 mennessä. Seuraa myös uutisointia osoitteessa Farmit.net. Tarkemmat tapahtumatiedot päivittyvät Farmitin tapahtumakalenteriin tammikuun aikana.

Kommentit

Anonymous

Kovin etelään painottuneet nämä tilaisuudet. Pohjois-Suomi ei ilmeisesti kuulu teidän painopistealueeseen.

Anonymous

Monta vuotta ihmetelty kuinka on niin etelä voittoisa tämä tapahtumat täällä. Eikö teistä ole elämää Seinäjoen pohjois puolella. Seinäjoki ei edes ole puolessa Suomessa. Miksei Pohjois-Suomeen voi mitään järjestää.

Viljelijän Avena Berner

Kiitokset kommenteistanne ja pahoittelut pahoin myöhästyneestä vastauksesta niihin! Viljelijäillat-kiertueemme ei valitettavasti ulotu Seinäjoen pohjoispuolelle. Olemme talven ja kevään aikana mukana useammassa eri tilaisuudessa Pohjois-Suomessa (mm. Pohjois-Suomen viljaseminaari Oulunsalossa 28.1.).

Kuulemme mielellämme ajatuksia ja toiveita viljelijätilaisuuksista ja niiden paikoista! Niitä voi esittää vaikka tämän palautelomakkeen kautta  tai ottamalla suoraan yhteyttä Viljelijän Avena Bernerin tai Borealin henkilökuntaan!

Terveisin Viljelijän Avena Berner ja Boreal

Samankaltaista sisältöä