Olet täällä

Redigo Pro – helppokäyttöinen ja tehokas peittausaine kevätviljoille

Redigo Pro – helppokäyttöinen ja tehokas peittausaine kevätviljoille

Redigo Pro on uusi peittausaine kevätvehnälle, ohralle ja kauralle, joka soveltuu myös erinomaisesti aloittelevalle nestepeittaajalle. Syynä tähän on valmisteen helppo käytettävyys.

Peittausaineen toimivuus peittauslaitteissa ja kylvökoneissa on hyvän tehon lisäksi ensiarvoisen tärkeätä viljan peittauksessa. Redigo Pro on juoksevuudeltaan ja käytettävyydeltään huippuluokan peittausvalmiste. Redigo Pro on testien mukaan markkinoiden paras valmiste juoksevuudeltaan. Kotimaisten testitulosten mukaan valmiste on toiminut erinomaisesti peittauslaitteissa ja kylvön yhteydessä. Käyttökokemukset ovat hyviä myös kauralla, joka voi olla huonommin juoksevaa. Valmisteessa on pieni käyttömäärä, 67 ml/100 kg siementä, joten yhdellä kanisterilla saa peitattua 30 hehtaarin viljat. Valmistetta kuuluu käyttää seoksena veden kanssa. Huippuluokan viljan oraat saat sekoittamalla Redigo Pro:n Terios Mn+ -valmisteen kanssa. Terios Mn+ sisältää mm. mangaania, mikä vahvistaa oraita ja juuriston kasvua. Redigo Pro:ta voi käyttää pohjavesialueilla ja peräkkäisinä vuosina.

Redigo Pro tehoaa kaikkiin siemenlevintäisiin kasvitauteihin kuten nokitauteihin, viirutautiin, ohran verkkolaikkuun ja fusarium-sieniin. Valmiste sisältää paljon protiokonatsolia ja jonkin verran tebukonatsolia, jonka ansiosta teho puhometta aiheuttaviin fusarium-sieniin on hyvä.

Redigo Pro on myynnissä Viljelijän Avena Bernerillä.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä