Olet täällä

Vibrance Trio – ensimmäinen SDHI-peittausaine kaikille viljoille nyt markkinoilla

Vibrance Trio – ensimmäinen SDHI-peittausaine kaikille viljoille nyt markkinoilla

Vibrance Trio sisältää kolmea tehoainetta muodostaen huipputehokkaan yhdistelmän. Markkinoiden laajimman tautisuojan lisäksi valmiste kykenee parantamaan juurien kasvua. Sedaksaani SDHI-tehoaineen ansiosta viljelykasvi kykenee muodostamaan enemmän juuristoa ja juuret ovat myös pidemmät. Tutkimusten mukaan paremmin kasvavan juuriston ansiosta myös maanpäällinen kasvimassa voi lisääntyä ja orastuminen varmentuu myös hankalissa sääoloissa. Juuriston kehittymisestä huolimatta orastumisessa ei kuitenkaan tapahdu viivästymistä. Sedaksaani ei myöskään liiku maassa tai kasvissa paljoakaan. Sen ansiosta voidaan ruiskuttaa esim. Ascra Xpro -valmisteella yhden kerran saman kasvukauden aikana.

Vasemmassa nipussa on Baytan Universal-käsiteltyä ohraa ja oikealla Vibrance Trio-käsiteltyä ohraa. Vibrance Trio-käsittelyn ansiosta oraiden juuristo on nopeammin ja voimakkaammin kehittynyttä.

 

 

 

 

Kysy lisää Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiltä.

 

 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä