Olet täällä

Siirtyminen farmit.netistä WebWisuun ei enää mahdollista

Tähän saakka WebWisu-käyttäjä on päässyt ohjelmaan suoraan Kasvinviljely-sivultamme, kun hän on kirjautunut farmit-käyttäjätililleen. Jatkossa tämä ei ole enää mahdollista, sillä  WebWisun kirjautumiseen on tehty muutoksia. Kaikki tietosi WebWisusta edelleen löytyvät, mutta kirjautuminen tulee tehdä osoitteessa www.webwisu.fi syöttämällä WebWisun käyttäjätunnus ja salasana. (Farmit.netin käyttäjätilin käyttäjätunnuksella ja salasanalla ei WebWisuun siis voi kirjautua.)

WebWisun käyttäjätunnus on oma WebWisu-ohjelman lisenssinumerosi, jonka eteen tulee lisätä m-kirjain. (Lisenssinumeron olet saanut ohjelmaa tilatessasi.) Jos siis WebWisun lisenssinumerosi on 12345, niin WebWisun uusi käyttäjätunnuksesi on m12345 .

WebWisun kirjautumissalasanan voit halutessasi vaihtaa täältä, syöttämällä sivulla WebWisun uusi käyttäjätunnuksesi ja palveluun tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen pääset antamaan uuden WebWisu -salasanan sinulle lähetetyssä viestissä olevaa linkkiä klikkaamalla.

Kun olet antanut uuden salasanan, kirjaudu käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ohjelmaan osoitteessa www.webwisu.fi. Tämän jälkeen voit jatkaa WebWisun käyttöä entiseen tapaan.

Jos WebWisuun kirjautumisessa tai käytössä tulee vastaan ongelmia, niin olepa yhteydessä Mtechin ohjelmistotukeen joko sähköpostilla tuki@mtech.fi tai puhelimitse 09 8566 5959.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä