Olet täällä

Palkintokuorma kuin tilauksesta

Kalkkikuorman osuminen Nordkalkin arvonnassa kauhavalaiselle Eija Pollarille tuli sopivaan saumaan hänen ja miehensä Reijo Pollarin maitotilalle. Tilan käyttöön saatiin vuodenvaihteessa navetan viereinen vuokrapelto, joka oli muutenkin tarkoitus kalkita tänä vuonna.

”Palkintokuorman lisäksi otimme omaan lukuumme toisen kuorman, ja molemmat kuormat levitetään tälle pellolle. Näin saamme uuden vuokrapellon kokonaan kalkittua”, Reijo sanoo.

Nordkalk arpoi viime vuonna kaikkiaan kolme 40 tonnin kalkkikuormaa eli yhteensä 120 tonnia kalkkia. Eija Pollari voitti viimeisessä, marraskuun arvonnassa kuorman, ja kalkiksi tilalle valittiin Vimpelin Aito Magnesiumin.

Lue koko juttu

Nordkalkin kalkkikuorman voittaminen arvonnassa osui kauhavalaisille Reijo ja Eija Pollarille juuri oikeaan saumaan. Urakoitsija Jarmo Ylesmäki levitti kalkin helmikuun alussa vielä talvisissa olosuhteissa.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä