Olet täällä

Kolmen valmisteen tehokopla peittaukseen

Kolmen valmisteen tehokopla peittaukseen

Nyt on viimeistään aika hankkia valmiste viljan peittaamiseen. Viljelijän Avena Bernerillä on saatavilla kolme uutta, nestemäistä peittausainetta. Voit valita näistä kolmesta hyvän vaihtoehdon, tai ottaa käyttöön useampiakin tuotteita. Kaikki valmisteet ovat helppoja käyttää ja juoksevat hyvin.

Seedron tehoaa erinomaisesti fusarium-sieniin korkean fludioksoniili-tehoaineen määrän takia kevät- ja syysviljoilla. Tebukonatsoli tehostaa vaikutusta. Nyt kannattaa katsoa jo tulevaisuuteen, tämä valmiste sopii myös hyvin syysviljoille ja teho lumihomeeseen on hyvä.  Valmiste on saatavilla 5 l.

Redigo Pro on markkinoiden parhaiten juokseva valmiste, joka sopii kevätviljojen peittaamiseen. Redigo Pro:n teho mm. fusarium-sieniin on erinomainen. Redigo Pro:n ja Terios Mn+:n seoksesta on saatu hyviä käyttökokemuksia ja viime kesän kuivissa olosuhteissa parhaat oraat saatiin tällä seoksella. Terios sisältää mm. mangaania ja sinkkiä, jotka ovat heti kasvin käytettävissä itämisen jälkeen. Terioksen formulaatti on suunniteltu viljan peittaamiseen, jolloin ravinteet kiinnittyvät hyvin siemenen pintaan.

Vibrance Trio-valmisteella saadaan torjuttua taudit ja parannettua juuriston kasvua. Kolmen tehoaineen seoksella saadaan markkinoiden laajimmat tehot tauteihin juuristovaikutuksen lisäksi. Vibrance Trio soveltuu sekä kevät- että syysviljoille.

Redigo Pro + Terios Mn+-peittaamisella Riina-kaura orastui todella tasaisesti.

Otsikko: 

Kommentit

Anonymous

Eikö ainakin Kaura peitattu Redigo-Prolla +Terios juokse huonosti kylvinkoneesta?

Viljelijän Avena Berner

Kylväessä kauralla kannattaa huomioida tilakohtaisesti aikaisemmat kokemukset. Jos aikaisemmin on ollut haasteita juoksevuuden suhteen esim. tietyllä kauralajikkeella, kannattaa harkita Redigo Pron ja Terios Mn+ seoksella peittaamista. Samoin tilan kylvökonetyyppi voi vaikuttaa juoksevuuteen. Mikäli aikaisemmin kauran kylvö on sujunut ongelmitta, peittauskäsittely on mahdollista. Jos olet käyttämässä tilan omaa siementä, kannattaa tarkistaa sen laatu huonon viime kauden jälkeen. Liian kevyt kaura voi olla haasteellinen kylvää jopa ilman peittaamista, puhumattakaan peitattuna. Terios Mn+-valmiste ja Redigo Pro:n seos on testattu hyvin myös tilatason kokeissa ja kokemukset ovat hyviä myös kauralla. Tarkemmat tiedot Redigo Pro:n ja Terios Mn+-valmisteen seoksesta voi varmistaa Viljelijän Avena Bernerin myyntihenkilökunnalta.

Anonymous

Olen kuullut ihan muuta suoraan käyttäjältä vaikka on painavaa kauraa ei toimi hyvin varsinkaan terioksen kanssa. Käytän varmasti Bariton superi paremmat kokemukset naapurin kanssa ja koska silloin en tarvitse monta eri purkkia eri lajikkeeseen, enkä myöskään käyttäisi Teriosta siemenille silloin tulee ongelmia juoksevuuden kanssa, ennemmin koittaisin vaikka Yaran Starphos veden tilalle.Kun ne kylvöhommat pitää myös onnistua keväällä eikä vaan teidän myyntipuheissa...tai sitten bernerin mies tyhjentämään konetta kun ei tule koneesta muuten kuin lapioimalla.

Samankaltaista sisältöä