Olet täällä

Tervetuloa Viljelijän Avena Bernerin osastolle Okraan!

Tervetuloa Viljelijän Avena Bernerin osastolle Okraan!

Viljelijän Avena Berner on mukana Oripäässä 3.-6.7. järjestettävässä OKRA-Maatalousnäyttelyssä osastolla B59. Osastollamme on esillä vilja- ja öljykasvikaupan palvelumme sekä laaja kasvintuotannon tuotantopanosten valikoimamme uutuustuotteineen! 

Viljelijän Avena Bernerin messutärpit:

  • Tunnetko vilja- ja öljykasvikaupan sopimusmallimme, onko esimerkiksi Basis-sopimuksemme jo sinulle tuttu? Tule keskustelemaan vilja- ja öljykasvimarkkinoista ja tutustu samalla myös muihin sopimusmalleihimme!
  • Tiedätkö mikä on tuottamasi viljasadon laatu? Laatutiedot kertoo tarkasti osastolla esillä oleva GrainSense, kannettava mittalaite viljan laadun analysointiin. Tule tutustumaan laitteen toimintaan!
  • Peittausainevalikoimastamme löydöät tehokkaat ratkaisut syys- ja kevätviljoile. Tautitorjunnan lisäksi siemenen pintaan voidaan lisätä myös ravinteita, millä taataan oraiden hyvä kasvuunlähtö. Wuxal Terios Mn+ on Suomen olosuhteisiin soveltuva hivenravinnepaketti viljojen peittaukseen.
  • Tänä vuonna on ollut hyvät olosuhteet viljojen kehitykselle ja kasvustot ovatkin monin paikon reheviä. Ascra Xpro on laadukas SDHI-tautiaine, jolla varmistetaan, että satopotentiaali saadaan hyödynnettyä. Cerone + Sonis on erinomainen ratkaisu rehevien kasvustojen kasvunsäätöön ja Twist Combolla rikkatorjunta onnistuu haastavissakin olosuhteissa.
  • Maataloudessa on paljon osaamista kiertotaloudesta, kuten ravinteiden tehokkaasta kierrättämisestä ja käytöstä. Tunnetko jo suomalaisen kierrätyslehtilannoite ZM-Grow:n viljojen ja nurmien hivenlannoitukseen? Uutuustuotteena esittelyssä BioA:n kalkitseva rakeinen kierrätyslannoite sekä DeltaLent Active, joka tehostaa lannasta saatavan typen käyttöä pellolla.
  • Verkkokauppakampanja viljelijänberner.fi: koodilla OKRA yli 300€ verkkokauppatilauksille rahtivapaat toimitukset. Kampanja on voimassa 1-7.7.2019
  • Osastollamme on joka päivä tietoiskuja ajankohtaisista aiheista klo 11 ja klo 13!

Tervetuloa ja nähdään Viljelijän Avena Bernerin osastolla B59!

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä