Olet täällä

Mtech Digital Solutions uudisti kotisivunsa – yritys- ja viljelijäasiakkaille jatkossa omat erilliset verkkosivustot

Mtech Digital Solutions (Mtech) uudisti kotisivunsa vastaamaan paremmin eri asiakassegmenttiensä tarpeita. Viljelijäpuolen sivustouudistuksen tavoitteena on, että viljelijäasiakkaat löytävät kaiken itselleen suunnatun tiedon ja ohjelmistot helposti ja kätevästi samasta www.minunmaatilani.fi -osoitteesta. Uudistuksessa www.mtech.fi -sivusto suunnataan palvelemaan Mtech-konsernin yritysasiakkaita. Uudet sivustot julkaistiin 1.10. klo 13.

Uudistuksen taustalla on Mtechin kasvu maatalousohjelmistojen toimittajasta kokonaisvaltaiseksi kansainväliseksi innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja tarjoavaksi IT-taloksi ja -konserniksi. Uusien sivustojen tavoitteena on sekä sisällöllisesti, että teknisesti palvella aiempaa paremmin Mtechin tärkeimpiä kohderyhmiä: viljelijäasiakkaita sekä kotimaisia ja ulkomaisia yritysasiakkaita.

Palvellaksemme paremmin viljelijäasiakkaitamme, kaikki maatiloille suunnattu sisältö löytyy jatkossa osoitteesta www.minunmaatilani.fi. Viljelijöille suunnattua sisältöä ovat mm. tiedot Minun Maatilani -ohjelmistoista, ohjeet ja videot, asiakastarinat, ajankohtaiset uutiset ja blogit. Myös kirjautuminen Minun Maatilani -ohjelmistoihin, eli nautaohjelmistoon, Wisuun ja WebWakkaan tapahtuu www.minunmaatilani.fi -sivuston kautta. Viranomaispalveluihin liittyvä materiaali löytyy jatkossa www.minunmaatilani.fi -sivuston alta. Ruotsinkielisiä viljelijäasiakkaita palvelee osoite www.minunmaatilani.fi/sv.

Yrityksen ja konsernin verkkosivustona toimii 1.10. lähtien osoite www.mtech.fi. Sivusto sisältää muun muassa tiedot yrityksille suunnatuista tuotteista ja palveluista, osion työnhakijoille sekä yrityksen ja konsernin ajankohtaiset uutiset. Sivustolta löytyy myös tietoa digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä muihin palveluihimme liittyvistä aiheista oppaiden ja blogin muodossa. Englanninkieliset sivut palvelevat kansainvälisiä asiakkaita ja kumppaneita osoitteessa www.mtech.fi/en.

Kumppaniksi uudistuksen toteuttamiseen valittiin jyväskyläläinen Valu Digital. Osoitemuutosten lisäksi sivustot ovat kokeneet kokonaisvaltaisen teknisen ja visuaalisen modernisoinnin. Sivustojen suunnittelu on tehty parasta mahdollista käyttäjäkokemusta ajatellen. Minun Maatilani -ohjelmistot saivat uudistuksen yhteydessä uuden logon yhtenäistämään viljelijäasiakkaille suunnattua viestintää. Mtech Digital Solutionsin logo pysyy samana.

Lisätietoja:

Mtech Digital Solutions Oy

Toimitusjohtaja Christian Jurvanen, p. 050 330 2604, sähköposti: christian.jurvanen(a)mtech.fi

Minun Maatilani Ohjelmistoratkaisut johtaja Sinikka Tommila, p. 020 747 2351, sähköposti: sinikka.tommila(a)mtech.fi

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä