Olet täällä

Kuminan viljelysopimukset 2020!

Caraway Finland kiittää kaikkia, jotka vierailivat messuosastollamme Kone Agriassa Jyväskylässä 10.– 12.10. 2019. Kuminajuustolla, jota tarjoilimme, oli valtava menekki ja se loppuikin ennen kuin messut.

Nyt tähtäämme viljelyvuoteen 2020 ja tulemme lähettämään sopimuspaperit lähiviikkoina kaikille nykyisille kuminan viljelijöille sekä viljelystä kiinnostuneille. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota yhteyttä, jos sinulla on suunnitelmissa ottaa kumina viljelykiertoon.

Maatalouspolitiikan taholta on ilmoitettu, että perustuki tulee jatkumaan muuttumattomana ensi vuonna eli ympäristökorvaus ja muut kuminatuet ovat samat 2020 kuin vuonna 2019.

 

Pääset tilaamaan sopimukset täältä.

Tai ota yhteyttä soittamalla: puh. 06-2243660

Tai sähköpostilla: info@carawayfinland.fi

Kommentit

Samankaltaista sisältöä