Olet täällä

Yaralta uusi orgaaninen kierrätyslannoite

Yara on kehittänyt uuden orgaanisen kierrätyslannoitteen, joka soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn. Uusi ratkaisu täydentää Yaran tämän hetken tuotevalikoimaa luomutiloille.

Uusi tuote (8-4-2) on jatkumoa aikaisemmille kierrätysravinnehankkeille, joissa Yara on ollut mukana rakentamassa uudenlaisia lannoitusratkaisuja. Näistä hankkeista saatua arvokasta tutkimustietoa on kyetty hyödyntämään nyt markkinoille tulevassa tuotteessa.

"Yara haluaa palvella laajasti kaikkia asiakassegmenttejä ja olemme tyytyväisiä, että voimme tuoda markkinoille tuotteen, joka laajentaa tuotevalikoimaamme kierrätyslannoitteella, joka soveltuu myös luonnonmukaiseen tuotantoon", toteaa Yara Suomen kaupallinen johtaja Timo Räsänen.

Lue lisää

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä