Olet täällä

Muista viljavuustutkimukset nyt syksyllä!

Talvi lähestyy vääjäämättä ja nyt on viimeinen hetki tarkistaa omien peltolohkojen viljavuustutkimusten voimassaolo. Kätevimmin tarkistat ne kirjautumalla asiakastiedoillasi www.tuloslaari.fi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Näytteet kannattaa lähettää nyt syksyllä, jotta sinulla on koko talvi aikaa tehdä suunnitelmia tulevalle kasvukaudelle. Toimitusaikamme on enintään kolme viikkoa läpi vuoden. Tämän takaa pitkälle automatisoitu analyysilinjastomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Tänä vuonna tulee uusia tutkimukset vuonna 2014 otetuista näytteistä. Yhdellä viljavuustutkimuksella voi suunnitella viiden kasvukauden lannoitukset. Muistathan, että tulosten on oltava käytettävissä ennen seuraavaa lannoituskertaa, joten huolehdi näytteiden ottamisesta ja lähettämisestä ajoissa! Tilauksessa kannattaa hyödyntää sähköistä tilausjärjestelmäämme Tilauslaaria sekä tulosten tutkimisessa Tuloslaaria. Sähköisen tilauksen Tilauslaarissa tehneille annamme alennuksen käsittelykulusta.

Osassa vanhoissa maanäyterasiapakkauksissamme on vielä mukana Postin esitäytettyjä postipakettikortteja. Ne poistuivat käytöstä vuoden vaihteessa. Pyydämme asiakkaita postittamaan näytteensä asiakaspalautuksena, ohjeet postitukseen löytyvät kotisivuiltamme. Näytteet voi postittaa myös maksamalla itse Postissa normaalin pakettimaksun.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostilla viljavuuspalvelu@eurofins.fi tai puhelimella 015- 320 400

Kommentit

Samankaltaista sisältöä