Olet täällä

Tarkista lähin viljavuusnäytteiden keräilypisteesi

Hyödynnä syyskauden veloitukseton maanäytteiden lähetys maatalouskauppojen ja Eurofinsin toimipisteiden kautta.

Postin lakko alkaa maanantaina 11.11.2019. Lakon aikana voit toimittaa näytteet Matkahuollolla, viemällä näytteet keräilypisteisiimme tai tuomalla näytteet itse laboratorioon.
 

Tämän syksyinen maanäytteiden kauppakeräily on käynnissä vielä marraskuun ajan. Lista keräilypisteistä on kotisivuillamme, mukana on niin maatalouskauppoja, -toimistoja, Eurofinsin omia toimipisteitä kuin muitakin maatalousalan yrityksiä. Voitte kokeilla sähköisen tilausjärjestelmämme (Tilauslaari.fi) käyttöä demoversiona ennen omalla tilatunnuksella kirjautumista. Jos perinteinen paperille täytettävä näytesaate tuntuu tutummalta, sen viimeisimmän version voi myös tulostaa kotisivuiltamme. Näytteet on hyvä pakata huolellisesti myös kauppoihin vietäessä, jotta ne kestävät kuljetuksen laboratorioomme. Muistattehan, että uudet ’Maan Kasvukunto’ ja ’Laaja ravinnetilatutkimus’ -paketit vaativat kaksi rasiallista maata. Jos näytekeräilyä ei ole saatavissa alueellanne, postitus onnistuu helpoiten käyttäen asiakaspalautustunnustamme, tässä linkki tulostettavaan lähetysosoitteeseen

Kommentit

Samankaltaista sisältöä