Olet täällä

Planet-sopimuksia rajoitetusti

Mallasohrasopimukset kannattaa tehdä juuri nyt

Kevät etenee ja sopimusten tekeminen on täydessä käynnissä. Raisio tekee mallasohrasopimuksia tulevalle kaudelle seuraavista lajikkeista: Barke, Harbinger, KWS Irina, RGT Planet, Propino, Tipple ja Trekker. Varmista mallasohrasopimukset tulevalle kaudelle ja tee sopimukset 16.3. mennessä. Hinnat syksyn toimituksiin ovat 165 €/tn Lahteen ja 160 €/tn Naantaliin.

Mallasohralajikkeista Planetin viljely on lisääntynyt nopeasti. Mallasohralajikkeet mallastetaan aina lajikepuhtaina erinä. Kuitenkin lopullinen panimoille toimitettava mallas valmistetaan useista erilaatuisista mallastetuista eristä. Lajikkeet tuovat erilaista laatua ja ominaisuuksia maltaaseen ja sitä kautta mahdollistavat monenlaisten oluiden valmistuksen.

Planet-sopimuksia rajoitetusti

Mallastamot Suomessa ja maailmalla tarvitsevat siis myös muita mallasohralajikkeita kuin Planettia, siksi Planetin viljelysopimuksia tehdään vain rajoitetusti. Jos suunnitelmissa on Planet-lajikkeen viljely ensi kesänä, niin varmistathan 16.3. mennessä sopimuksen. Etusijalla saada Planet sopimus on niillä viljelijöillä, joilla on Planet sopimus myös meneillään olevalla kaudella. Sopimukset vahvistetaan maaliskuun loppuun mennessä.

Toimituspaikat ovat Naantali, Lahti ja Turenki

Lajikekohtaiset vastaanottopaikat tarkentuvat myöhemmin, mutta tämän hetkisen tiedon mukaan Irinan, Tipplen ja Planetin vastaanottopaikkoja ovat Naantali ja Lahti (Hämeenlinna/Turenki). Propinoa vastaanotetaan vain Naantaliin. Muiden lajikkeiden ensisijainen toimituspaikka on Lahti (Hämeenlinna, Turenki). Mallasohran vastaanotto Hämeenlinnaan/Turenkiin aloitetaan syksyllä 2020.

Hinnat sidottavissa syksyn toimituksiin

Uuden sadon hinnat ovat 165 €/tn Lahti ja 160 €/tn Naantali. Nämä hinnat ovat voimassa uutiskirjeen lähetyshetkellä. Muista tarkistaa hintatarjous sopimuksen tekohetkellä nettisivuiltamme.

Siirry tarkistamaan noteeraushinta Raision sivuilta

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä