Olet täällä

Viljan osto ja toimitukset Raision ja Nokian myllyille jatkuvat normaalisti

Viljan osto ja toimitukset Raision ja Nokian myllyille jatkuvat normaalisti

Raisio ostaa myllyviljoja normaalisti sekä Raision että Nokian myllyille. Ostamme myös rehuviljoja ja mallasohraa normaaliin tapaan. Voimassa olevat hinnat ja toimitusehdot löytyvät tutusta paikasta raisio.com/viljat nettisivuilta.

Muista noudattaa THL:n antamia ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Koronaepidemian vuoksi noudatamme myös viljan vastaanotossa THL:n antamia ohjeita, joiden avulla estämme koronaviruksen leviämisen. Viljan vastaanottopisteissä tulee välttää läheistä kontaktia sekä Raision työntekijöiden kanssa että muiden kuljettajien välillä. Viljapassit toimitetaan viljan vastaanottoon, mutta analyysituloksia odotetaan mieluiten auton hytissä. Myös lastin purun aikana vältetään turhia kontakteja.

Viljalaboratorioihin on pääsy kielletty ja mahdolliset näytteet toimitetaan niille varattuihin paikkoihin tai ne annetaan viljan vastaanottohenkilökunnan toimitettavaksi viljalaboratorioon.

Lisätietoja saa Raision viljanostajilta

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä