Olet täällä

Zm-Grow lehtilannoite – sopii erinomaisesti nurmille

Zm-Grow lehtilannoite – sopii erinomaisesti nurmille

ZM-Grow lehtilannoite nurmille ja muille viljelykasveille

Hivenravinteista voi nurmilla tulla pulaa, jos niitä ei ole annettu kylvön yhteydessä tai maan pH on korkea. Ja vaikka nurmia olisi aikaisempina vuosina lannoitettu hivenillä, voi niiden pitoisuus voi alkaa tippumaan. Nurmille saadaan annettua mangaania, sinkkiä ja rikkiä Zm-Grow lehtilannoitteessa annoksella 2-3 l/ha. Ruiskutus tehdään nurmen kasvun lähdettyä käyntiin ja voidaan uusia 2-3 viikkoa ennen rehunkorjuuta. Zm-Grow lehtilannoite on todella helppo käyttää hyvän juoksevuuden ansiosta.

 

 

 

Lue lisää: https://www.farmit.net/kasvinviljely/2020/02/03/helppokayttoinen-ja-toimiva-lehtilannoite-zm-grow

Alta voit PDF-tiedostosta lukea Zm-Grow:n käyttäjäkokemuksia.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä