Olet täällä

Aloitamme kauran vastaanoton Raisiossa

Raisio aloitaa suurimokauran vastaanoton Raisiossa

Uuden sadon suurimokauraa ostamme Nokialle, Raisioon ja Loimaalle. Ensisijainen suurimokauran toimituspaikka on Nokia. Luomusuurimokauraa vastaanotamme ainoastaan Nokialla. Laatuvaatimukset ja laatuhinnoittelu on samanlainen kaikissa vastaanottopisteissä. Muistathan, että olemme muuttaneet kauran laatuhinnoittelua vieraiden viljojen osalta. Paikkakuntakohtaiset perushinnat löytyvät hintasivulta.

Raisiossa kauran vastaanottopäivät ovat tiistai ja torstai, Nokialla kauran vastaanottopäivät vaihtelevat rukiin kanssa tarpeen mukaan ja Loimaalle vastaanottoa on joka päivä. Tarkemmat tiedot kauran toimittamisesta saat viljan ostajiltamme.

Kauranäytteet analysoidaan Nokialla

Suurimokauran myynti edellyttää aina hyväksyttyä esinäytettä. Esinäytteet analysoidaan edelleen Nokian viljalaboratoriossa. Kauranäytteet voi toimittaa osoitteeseen Nokian viljalaboratorio, Rounionkatu 55, 37101 Nokia, joko postitse tai suoraan paikan päälle. Kauranäytteet voi toimittaa myös Raisioon näytteiden vastaanottolaatikkoon Raision pääportille, josta se sitten lähetetään Nokialle analysoitavaksi.

Lue lisää

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Anonymous

Kyllä on suurimokaurat vähissä suuressa osassa Suomea.

Samankaltaista sisältöä