Olet täällä

Haetaan viljakaupan ammattilaisia Raisioon

Viljakaupan ammattilaisia tarvitaan Raision viljanhankinnassa

Raision viljanhankintaan etsitään nyt kahta ostajaa. Laadukkaat, kotimaiset viljat ovat Raision tärkeimpiä raaka-aineita ja noin 95 prosenttia käyttämästämme viljasta on kotimaista. Viljanhankinta perustuu Raision ja viljelijöiden toimivaan yhteistyöhön ja sopimusviljelyyn. Avoinna olevissa ostajan tehtävissä tarvitaan maa- ja metsätalousalan koulutusta sekä kokemusta hankintatoimen tehtävistä. Kummassakin tehtävässä työskennellään Raision Elovena- ja Sunnuntai-brändien raaka-aineiden parissa ja toinen ostajista työskentelee myös Raisioaquan raaka-aineiden parissa.

Lisätietoja avoinna olevista työtehtävistä löydät Raision sivuilta

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä