Olet täällä

Boreal etsii uusia sopimusviljelijöitä kantasiementuotantoon

Boreal Kasvinjalostus Oy on suomalainen viljelijöiden, siemenkaupan ja teollisuuden kumppani. Jalostamme kevät- ja syysviljoista sekä öljy-, palko- ja nurmikasveista satoisia ja laadukkaita lajikkeita Suomeen ja vastaaviin kasvuoloihin. Jalostamistamme lajikkeista tuotamme yhteistyössä sopimusviljelijöidemme kanssa kantasiementä, jonka kunnostamme siemenkeskuksellamme Jokioisilla ja toimitamme lajike-edustajillemme sertifioidun siemenen lisäysviljelyä varten. Noin 40 sopimusviljelijäämme tuottaa kantasiementä vuosittain runsaat kaksi miljoonaa kiloa.

Etsimme uusia sopimusviljelijöitä kantasiementuotantoon

Oletko kiinnostunut siemenviljelystä?  Haemme nyt osaavien siemenviljelijöidemme joukkoon uusia ammattilaisia ja teemme sopimuksia kaikista jalostamistamme peltokasvilajeista. Kantasiementuotannossa edellytämme viljelijöiltämme huolellisuutta ja tarkkuutta, sillä tavoitteenamme on tuottaa puhdasta ja elinvoimaista siementä.

Tarjoamme siemenviljelijöillemme hyvät sopimusehdot ja suosimme toiminnassamme pitkäkestoisia kumppanuuksia, jotta pystymme suunnittelemaan yhdessä viljelyäsi pitkäjänteisesti eteenpäin. Jalostamiemme lajien ja lajikkeiden valikoima erilaisine kasvuaikoineen on laaja, mikä mahdollistaa monipuolisen, siemenviljelyä tukevan viljelykierron tilallasi. Tarvittaessa saat meiltä viljelyyn myös asiantuntijoidemme tuen.

Mikäli sinulla on halu tuottaa laadukasta kantasiementä ja kehittää tilasi viljelykäytäntöjä, saatat hyvinkin olla etsimämme sopimusviljelijä. Siemenviljelyn aloittaminen edellyttää lisäksi sitä, että tilasi on vapaa hukkakaurasta.

Kysy lisää siemenviljelystä ja sopimuksista!

Tuotantopäällikkö Juho-Matti Hämäläinen p. 040 066 5063, juho-matti.hamalainen@boreal.fi 

 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä