Olet täällä

Soilfoodilta nyt myös talvikalkit — Tee tilaus ennakkohinnalla tammikuun loppuun mennessä!

"Kalkkivalikoiman laajennuttua pystymme tarjoamaan kalkkeja myös talvilevityksiin ja koko Suomeen”, kertoo kalkkien tuoteryhmäpäällikkö Mika Malin Soilfoodilta.

Soilfoodilta nyt myös kalkit talvikalkituksiin.Soilfood tarjoaa maan parhaimmat ratkaisut. Talvikalkituksessa se tarkoittaa monipuolista valikoimaa tehokkaita tuotteita sekä oikein ajoitettuja toimituksia. Soilfood toimittaa kalkit kokonaispalveluna; levitettynä peltoon tai toimitettuna pellonreunaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Soilfoodin maatalouden asiantuntijat auttavat suunnittelemaan kalkitukset lohkokohtaisesti maan parhaaksi ja lompakkoa säästäen. Tee tilaus hyvissä ajoin ja varmista tuotteen saatavuus. Samalla varmistat itsellesi ennakkotilaajan edun!

Katso alueesi asiantuntijan yhteystiedot

Talvilevityksiin soveltuvia kalkkeja ovat erityisesti Soilfood Tehokalkit, Rakennekalkki 20 sekä luomutuotantoon Soilfood Kalkkituhka ja Ravinnekalkki II. Soilfood Rakennekalkkien rakennevaikutus saavutetaan, kun ne muokataan maahan hyvissä olosuhteissa kesä- ja syyslevityksissä. 

Soilfoodin talvikalkkien tuotevalikoima. Tarkista aina viimeisimmät tuotetiedot osoitteesta soilfood.fi.

Hyvän sadon yksi tärkeimmistä lähtökohdista on maan oikea pH, sillä se vaikuttaa suoraan esimerkiksi ravinteiden hyödyntämiseen, maan rakenteeseen ja mikrobitoimintaan. Valitse lohkollesi oikea kalkki Soilfoodin kalkkilaskurin avulla:

Klikkaa kalkkilaskuriin ja vertaile tuotteita

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä