Olet täällä

Revytrex® - Uuden sukupolven ratkaisu viljojen kasvitautien torjuntaan

Revytrex® - Uuden sukupolven ratkaisu viljojen kasvitautien torjuntaan

Kasvukaudella 2021 viljojen kasvitautien torjunnassa tullaan näkemään aivan uudenlaista kemiaa, kun Revytrex, erittäin tehokas fungisidi-uutuus saadaan suomalaisten viljelijöiden käyttöön.

Revytrex on erittäin tehokas, käyttövalmis fungisidi kaikille viljoille, jonka teho perustuu uuden triatsoli-ryhmän (isopropanoli-atsoli) Revysol-tehoaineeseen ja SDHI-ryhmän Xemiumiin. Tasapainoisen seoksen ansiosta tuotteella on kokonaisvaltainen teho tärkeimpien ohran ja vehnän tautien lisäksi myös muiden viljojen tauteihin. Revysol-tehoaine on täysin uusi, kemialtaan ainutlaatuinen ja sillä on täysin oma toimintatapansa. Se kiinnittyy tehoaineena perinteisiin triatsoleihin verrattuna jopa sata kertaa muita aineita tehokkaammin taudinaiheuttajan kohde-entsyymiin.

Revytrex muuttaa kasvitautien torjunnan maailmaa tällä ainutlaatuisella tehoaineyhdistelmällä, jolla on pitkä tehoaika ja samalla myös paras mahdollinen teho kestävien tautikantojen hallintaan. Ratkaisu ehkäisee resistenssejä tautikantojen muodostumasta entistä paremmin uudenlaisen toimintatavan ansiosta.

Revytrex on merkittävä uutuus, sillä sitten SDHI-tehoaineita sisältävät tuotteiden markkinoille tulon viljojen kasvitautiaineiden tuotekehityksessä ei ole kehitetty täysin uutta, omaan tehoaineryhmäänsä kuuluvaa tehoainetta tai molekyyliä. Tällä hetkellä Revysol-tehoaine löytyy Suomen markkinoilla ainoastaan Revytrexistä, joka on myynnissä Viljelijän Avena Bernerillä.

Ota yhteys Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiin ja avaa ovi viljojen kasvitautien torjunnan uuteen maailmaan!

Kommentit

Samankaltaista sisältöä