Olet täällä

Sopimuskausi 2021 Raision malliin

Viljelysopimuksia tehdään joustavasti pitkin vuotta. Viljojen ostohintoja noteerataan pitkälle tulevaisuuteen. Varsinaista sopimuskauden avausta entiseen malliin ei enää ole. 

Raisiokin on tehnyt viljelysopimuksia kasvukaudelle 2021 jo viime kesästä. Sopimushalukkuutta on selvästi olemassa ja syysviljojen lisäksi sopimuksia on tehty ilahduttavasti myös keväällä kylvettäville viljoille; vehnälle, kauralle, ohralle ja härkäpavulle. 

Tuleva kausi ei tuo merkittäviä muutoksia Raision sopimustoimintaan. Sopimusmallit ja toimintatavat jatkuvat entiseen malliin. Sopimusmallit tarjoavat hyvän valikoiman eri viljelykasvien sopimustoimintaan. Raision sopimusehdot 2021 on luettavissa verkkosivuillamme. Kannattaa tutustua.

Lue lisää Raision sopimustoiminnasta ja tutustu samalla uudistuneisiin verkkosivuihimme

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä