Maantasalla – uusi maatalousaiheinen podcast

Uusi, kymmenosainen podcastsarja suomalaiselle maatalousammattilaiselle. Tervetuloa kuuntelemaan!

Maantasalla on uusi, kymmenosainen podcastsarja suomalaiselle maatalousammattilaiselle. Jokaisessa jaksossa on vieraana jonkin keskeisen maatalousalan yrityksen edustaja tai edustajia keskustelemassa ”ammattilaisilta ammattilaisille”- hengessä.

Luvassa on joka maanantai noin puolituntinen paketti tiukkaa asiaa ja liiketoimintaasi auttavia vinkkejä, ohjeita ja ehdotuksia. Pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan uutuustuotteista ja -menetelmistä omaksi hyödyksesi.

Podcast sarjan tuottavat Farmit.net ja Mediafarmi yhteistyössä vierainaan suomalaisen maatalousalan eturivin ammattilaisia. Juttusarjan isäntänä toimii Oskari Virtanen. Oskari on varsinainen moniosaaja; hän on osakkaana mediayritys Mediafarmi Oy:ssa ja pyörittää samalla omaa kasvinviljelytilaansa Vihdissä.

Juttusarjan kotipesän olemme rakentaneet farmit.netiin (www.farmit.net/maantasalla) ja sieltä löydät kaikki julkaistut jaksot.

Maantasalla- sarjalla on myös sometilit, joiden kautta kuulet ensimmäisenä sarjaan liittyvistä asioista.

Facebook: @MAANTASALLA

Instagram:@maantasalla

Twitter: @Maantasalla

Toivomme palautetta, kommentteja sekä myös esim. jaksoehdotuksia kuuntelijoiltamme. Laitathan viestiä tulemaan sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Laita luurit korville ja nauti – voit samalla myös oppia jotain!

Tervetuloa mukaan!

www.farmit.net/maantasalla

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja