Olet täällä

Maantasalla – uusi maatalousaiheinen podcast

Maantasalla on uusi, kymmenosainen podcastsarja suomalaiselle maatalousammattilaiselle. Jokaisessa jaksossa on vieraana jonkin keskeisen maatalousalan yrityksen edustaja tai edustajia keskustelemassa ”ammattilaisilta ammattilaisille”- hengessä.

Luvassa on joka maanantai noin puolituntinen paketti tiukkaa asiaa ja liiketoimintaasi auttavia vinkkejä, ohjeita ja ehdotuksia. Pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan uutuustuotteista ja -menetelmistä omaksi hyödyksesi.

Podcast sarjan tuottavat Farmit.net ja Mediafarmi yhteistyössä vierainaan suomalaisen maatalousalan eturivin ammattilaisia. Juttusarjan isäntänä toimii Oskari Virtanen. Oskari on varsinainen moniosaaja; hän on osakkaana mediayritys Mediafarmi Oy:ssa ja pyörittää samalla omaa kasvinviljelytilaansa Vihdissä.

Juttusarjan kotipesän olemme rakentaneet farmit.netiin (www.farmit.net/maantasalla) ja sieltä löydät kaikki julkaistut jaksot.

Maantasalla- sarjalla on myös sometilit, joiden kautta kuulet ensimmäisenä sarjaan liittyvistä asioista.

Facebook: @MAANTASALLA

Instagram:@maantasalla 

Twitter: @Maantasalla

Toivomme palautetta, kommentteja sekä myös esim. jaksoehdotuksia kuuntelijoiltamme. Laitathan viestiä tulemaan sähköpostilla osoitteeseen: maantasallapodcast@gmail.com

 

Laita luurit korville ja nauti – voit samalla myös oppia jotain!

Tervetuloa mukaan!

www.farmit.net/maantasalla

Kommentit

Samankaltaista sisältöä