Olet täällä

Viljakauppaa kelirikkoaikaan

Viljakauppaa kelirikkoaikaan

Talven luminen pakkasjakso näyttäisi päättyneen Etelä-Suomessa, ainakin toistaiseksi. Lämmin ilmavirtaus on tehnyt pihat ja sivutiet peilikirkkaiksi ja vaikeasti kuljettaviksi. Viljakauppaa voi kuitenkin tehdä myös kelirikkoaikaan, sillä varsinaiset toimitusajat voi varata viikkojenkin päähän. Raisio ostaa tällä hetkellä kaikkia viljoja, öljykasveja ja härkäpapua. Sekä Nokialle että Raisioon.

Sopimukset kesälle 2021

Viljelysopimusten laatiminen on erittäin hyvässä vauhdissa tulevalle kasvukaudelle. Raisio tekee edelleen viljelysopimuksia kevätviljoista, härkäpavusta ja myös öljykasveista. Syysvehnäsopimuksia olemme tehneet ennätysmäärän, mutta sopimushalukkuuden voi edelleen tehdä Viljalaarin kautta. Tähän mennessä tehdyt syysvehnäsopimukset on vahvistettu. Tästä eteenpäin tehdyt sopimushalukkuudet vahvistetaan myöhemmin keväällä. Riippuen kokonaismäärästä haluttua tilakohtaista määrää voidaan mahdollisesti joutua rajoittamaan.

Lue lisää Raision sopimusvaihtoehdoista

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä