Olet täällä

Ratio® 50 SX® nyt saatavana Wihuri Oy:n maataloustarvikemyyjiltä

Tuttu ja tehokas Ratio® 50 SX® on nyt saatavana Wihuri Oy Teknisen kaupan maataloustarvikemyyjiltä.

Ratio® 50 SX® valmisteessa on kaksi tehoainetta, tifensulfuroni-metyyli ja tribenuroni-metyyli, jotka takaavat hyvän tehon useimpiin yksivuotisiin rikkakasveihin. Käyttösuositusten suurimmilla käyttömäärillä saadaan tehoa myös orvokkiin, tatarlajeihin, emäkkiin, kevätitoiseen saunakukkaan ja ruusukeasteella olevaan pelto-ohdakkeeseen ja peltovalvattiin. Ratio® 50 SX® sopii myös apilattomien nurmien suojaviljoille, rukiin, syysvehnän, kevätvehnän, ohran ja kauran lisäksi. Vilja voidaan käyttää rehuksi 14 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta.

Ratio 50 SX käytetään varhain keväällä viljan 3-4 lehtiasteelta alkaen, kun rikkakasvit ovat pieniä. Teho näkyy hitaasti kuten gramma-aineilla on tyypillistä, mutta rikkakasvien kasvu ja ravinteiden varastaminen viljelykasvilta pysähtyy heti ruiskutuksen jälkeen. Apilattomien nurmien suojaviljat ruiskutetaan heinän oraan ollessa 2-3 lehtiaseella.

SX® valmisteena Ratio® 50 SX® liukenee täydellisesti ja nopeasti veteen, mikä tuo varmuutta myös hankalissa ruiskutusolosuhteissa. Ratio® 50 SX®:llä on laajat tankkiseosmahdollisuudet, eikä sen käyttö rajoita seuraavan vuoden kasvilajivalintaa.

Ohra-, vehnä-, syysruis- ja ruisvehnälohkolla Ratio® 50 SX® -valmistetta voidaan sekoittaa uuden Foxtrot® -hukkakauravalmisteen kanssa, sillä Foxtrot® tehoaa hyvin hukkakauraan, rikkapuntarpäähän ja luohoon. Myös Foxtrot® on Wihuri Oy:n valikoimissa.

Ratio® 50 SX® -valmisteen 250 gramman pakkaus riittää kevätviljoilla jopa 16 hehtaarille. Ratio® 50 SX® ei sovi pohjavesialueille.

Wihuri Oy:n maatalousmyyjien yhteystiedot julkaistaan maaliskuun alkupuolella, seuraa lehti-ilmoittelua tai www.witraktor.fi -sivustoa.

Lisätietoa Ratio® 50 SX® -tuotteesta löydät fmcagro.fi-sivuilta

Kommentit

Samankaltaista sisältöä