Olet täällä

Tilaa Yaran uutiskirje, Lannoiteopas ja Leipä leveämmäksi -lehti

Nyt kannattaa hyödyntää lannoittamisen ammattijulkaisut tuotantosi hyväksi! Yaran uutiskirjeestä, Lannoiteoppaasta ja Leipä leveämmäksi -lehdestä saat kattavasti käyttöösi asiantuntevaa lannoitustietoa peltojesi kasvupotentiaalin ylläpitämiseen.

Tilaa uutiskirje osoitteessa yara.fi/uutiskirje ja osallistut arvontaan!

Tilaamalla Yaran uutiskirjeen kampanja-aikana 17.2.-17.4.2021 osallistut arvontaan, josta voit voittaa Yaran logolla varustellut Peltor WS Alert XP ACK -kuulosuojaimet radiolla ja Bluetooth-yhteydellä. Kuulokkeita arvotaan yhteensä 5 kappaletta. Tutustu arvonnan sääntöihin. Samalla lomakkeella voit myös päivittää yhteystietosi.

Tilaa uutiskirje, Lannoiteopas ja Leipä leveämmäksi -lehti tällä lomakkeella

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä