Olet täällä

Valitse peittausaine joka toimii varmasti kylvössä ja peittauslaitteissa -eikä maksa maltaita

Tärkeä ominaisuus peittausaineella tautisuojan lisäksi on, että sitä on helppo käyttää ja sillä peitattua siementä voi kylvää ilman ongelmia. Redigo Prota on nyt käytetty useampi kevät ilman ongelmia; kylvöt myös kauralla ovat sujuneet hyvin ja peittaus onnistunut eri koneilla kuten pitääkin.

Korkea itävyys ja erinomainen teho punahomeisiin

Redigo Prossa on paljon protiokonatsolia, joka on maailman käytetyin ja tehokkain valmiste punahomeita vastaan. Tämän vuoksi Redigo Pro on ollut Suomessa tehtävissä LUKEn kokeissa aina kärkituote punahomeen torjunnassa, myös itävyys on ollut aina korkea. Nämä kaksi seikkaa varmistavat sen, että oras saa parhaan mahdollisen kasvuunlähdön kevään vaikeissakin oloissa ja punahomeiden aiheuttama tyvitauti ei häiritse oraan kasvua.

Viime kesän jyville huolellinen peittaus

Viime kesän hankalissa oloissa sivuversot jäivät ilman tautiaineita ja se näkyy niistä otettavien siementen tautisuudessa. Näille erille on hyvä tehdä huolellinen puhdistus ja lajittelu sekä peitata ne huolellisesti riittävällä nestemäärällä. Redigo Pron kanssa käytetään vettä 200-300 ml per 100 kg siementä. Riittävä veden määrä takaa jyvien tasaisen peittaustuloksen ja hyvän tautisuojan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUKEn ja Västankvarnin peittauskokeissa käytetään mahdollisimman saastunutta siementä ja ohralla mitattavat taudit ovat verkkolaikku ja punahomeet, vehnällä ruskolaikku ja punahomeet sekä kauralla kauran lehtilaikku ja punahomeet.

Redigo Pron itävyys on ollut kokeissa aina kärkeä, koska se torjuu tehokkaasti itävyyttä heikentävät punahomeet. Redigo Pron protiokonatsoli on maailman käytetyin aine punahomeiden torjunnassa. 

 
 
 
 
Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä