Olet täällä

Tarjolla ajantasaista tietoa lisälannoituksesta

Nolla- ja ylilannoitusruudut Yara

Yaran nolla- ja ylilannoitusruutuseuranta

Syysviljojen ja aikaisin kylvettyjen kevätviljojen typenotto on vilkasta. Erityisesti syysvehnän lisälannoituksella on jo kiire koko maassa, ilmenee Yaran asiantuntijoiden tekemistä typenmittauksista eri puolilta maata.

Kasvukauden 2021 aikana Yaran kentän asiantuntijat seuraavat nolla- ja ylilannoitusruutujen avulla typen ottoa 26 lohkolla eripuolella Suomea. Viikoittaisella seurannalla selvitetään mitattavien lohkojen lisätyppilannoituksen tarve ja ajankohta. Koekasveina seurannassa on ohra ja syysvehnä.

Yaran asiakkaat voivat tilata ilmaisen Lisälannoitusuutiskirjeen omalta asiakkuuspäälliköltään.

Yaran asiakkaana saat mittausten tulokset viikoittaisessa kirjeessä käyttöösi. Kirjeessä olevasta kartasta voi seurata kasvustojen kehitystä ja typenottoa omaa tilasi lähellä olevilta mittauspisteiltä sekä eri puolilta Suomea.  

Kirjaudu myös Yaran Atfarm-satelliittipalveluun

Kasvustot ovat  monin paikoin epätasaisia. Ryhdy nyt täsmälannoittajaksi olemassa olevilla työkoneillasi. Atfarmilla voit vertailla kasvustojen kehitystä biomassakartoista ja tehdä yhdelle lohkolle lisälannoituskartan ilmaiseksi. Atfarmin koko käyttöoikeus maksaa vain 195 €/vuosi. Tutustu Atfarmiin!

Näin teet nolla- ja ylilannoitusruudut omalle pellollesi.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä