Olet täällä

YaraLive 2021 -virtuaalinen peltotapahtuma 16.6. klo 10-12, ilmoittaudu mukaan!

Odotettu YaraLive 2021 -virtuaalinen peltotapahtuma on jälleen täällä! YaraLive 2021 -virtuaalisessa peltotapahtumassa pääset Yaran ja kumppaneiden matkaan Yara Kotkaniemeen ja muihin kohteisiin ympäri Suomen.  Kuulet myös kasvukauden kuulumiset sekä asiantuntijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kasvukauden vinkit suoraan pellonlaidalta. Voit kuunnella tapahtumaa vaikka traktorin hytistä!

Tapahtuman juontaa Marianne Harjula Yara Kotkaniemen studiosta. Tänä vuonna saat tapahtuman aikana itse valita, haluatko kasvukauden vinkit viljoille vai nurmille.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Tapahtuman sivut: yara.fi/yaralive

Ilmoittauduttuasi saat meiltä vahvistusviestin sähköpostiin. Tapahtumalinkin ja ohjeistuksen saat tapahtumaa edeltävänä päivänä. Tapahtuman jälkeen kaikki ilmoittautuneet saavat myös tallenteen sähköpostitse.

Tapahtumassa mukana:

Ilmoittautumalla ja osallistumalla tapahtumaan voit voittaa Peltor-kuulokkeet!

Arvomme postitustietonsa ilmoittautumisessa antaneiden ja tapahtumaan osallistuneiden kesken Yaran logolla varustellut Peltor WS Alert XP -kuulokkeet Bluetooth-yhteydellä. Tutustu arvonnan sääntöihin tästä. Kaikille osallistujille lähetämme myös pienen muistamisen.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä