Olet täällä

Tervetuloa Viljelijän Avena Bernerin pellonpiennartilaisuuksiin!

Viljelijän Avena Berner järjestää pellonpiennartilaisuuksia eri paikkakunnilla heinäkuun alussa. Tilaisuuksissa kuulet ajankohtaiset terveiset vilja- ja öljykasvikaupasta sekä pääset tutustumaan kesän koetoimintaamme ja kasvinsuojeluaineiden tehoihin Viljelijän Avena Bernerin ja muiden asiantuntijoiden johdolla. Lue alta kunkin tilaisuuden ajankohdat, sijainnit ja ohjelmat.

Pienten tarjoilujen varaamiseksi pyydämme ilmoittautumaan oheisella lomakkeella.

Pellonpiennartilaisuudet, ajankohta, paikkakunnat ja sisältö:

ke 7.7.  Inkoo
klo 9:00-11:30 (ruotsinkielinen tilaisuus) ja
klo 14:00-16:30 (suomenkielinen tilaisuus)
kokoontuminen osoitteessa Västankvarnintie 413, Inkoo

Tilaisuudessa kuulet vilja- ja öljykasvikaupan terveiset ja pääset tutustumaan kesän koetoimintaan NSL:n ruuduilla Västankvarnissa Viljelijän Avena Bernerin ja NSL:n asiantuntijoiden johdolla. Kummankin tilaisuuden päätteeksi tutustumme syysöljykasvien koeruutuihin Siuntiossa.

to 8.7. Nuijamaa, klo 13-15
Taurun Siemen Juha Järvenpää, Läykäntie 69, 54190 Nuijamaa.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan rikka- ja tautitorjunnan tehoihin Viljelijän Avena Bernerin ja Cortevan asiantuntijoiden johdolla.

pe 9.7. Vastila, klo 10-12
Marttila Jarkko, Hirvikoskentie 95, 49290 Vastila

Tilaisuudessa pääset tutustumaan rikka- ja tautitorjunnan tehoihin Viljelijän Avena Bernerin, Bayerin ja Cortevan asiantuntijoiden johdolla.

ti 13.7. Kurikka, klo 18-20
Kokoontuminen osoitteessa Kylätie 100, 61360 Kurikka. Tilaisuudessa pääset tutustumaan rikka- ja tautitorjunnan tehoihin Viljelijän Avena Bernerin ja Cortevan asiantuntijoiden johdolla.

TERVETULOA!

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä