Yaran uusi lannoiteopas 2021–2022 on julkaistu!

Yaran Lannoiteopas saapuu tilaajille postitse tällä ja ensi viikolla. Oppaita on myös jaettu Lantmännenin, Hankkijan, Suomen Maataloustukun ja Puutarhaliike Helteen myymälöihin – hae omasi!

Yaran uusi Lannoiteopas 2021–2022 on julkaistu. Oppaasta löydät lannoitusohjelmia eri kasvilajeille ja tietoa Yaran laajasta, uudistetusta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Lannoiteopas saapuu tilaajille postitse tällä ja ensi viikolla. Oppaita on myös jaettu Lantmännenin, Hankkijan, Suomen Maataloustukun ja Puutarhaliike Helteen myymälöihin.

Oppaan lannoitusohjelmien toimivuus on testattu Suomen oloihin sopiviksi. Tutkimuksemme tärkein tavoite on tuottaa tietoa, jonka avulla pääset viljelyssä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Ruotsinkielinen Lannoiteopas, Gödslingsguide 2021–2022, julkaistaan lokakuussa.

Lannoiteoppaan digiversion lataus ja Lannoiteoppaan tilaus

Jos opas ei ilmesty postilaatikkoosi seuraavien kahden viikon sisään, voi olla ettet ole oppaan postituslistalla. Lannoiteoppaan pdf-version saat ladattua täältä.

Haluaisitko oppaan mieluummin perinteisen lehden muodossa? Yaran Lannoiteoppaan, Leipä leveämmäksi -lehden sekä ruotsinkielisen Gödslingsguide 2021–2022 -oppaan ja Växtpressen -lehden saat tilattua yhdellä ja samalla lomakkeella nettisivuiltamme.

Tilaa Lannoiteopas, Leipä leveämmäksi lehti ja uutiskirje


Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja