Tule Viljelijän Avena Bernerille töihin asiakkuuspäälliköksi Satakuntaan!

Vastaat tuotteiden ja palveluiden myynnistä Kokemäen toimipisteeltä.

VAHVISTAMME VILJELIJÄN AVENA BERNERIN ORGANISAATIOTAMME JA HAEMME

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

VASTAAMAAN VILJELIJÄN AVENA BERNERIN TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN MYYNNISTÄ SATAKUNNAN ALUEELLA.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi Kokemäen toimipisteeltä käsin. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja. Työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avain- asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaillesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdolli-suuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot myyntipäällikkö Pasi Nummela, puh. 0400 970 913 tai [email protected].

Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera [email protected] 17.10.2021 mennessä.

Viljelijän Avena Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio, joka myy suoraan viljeli- jöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita sekä ostaa viljaa ja öljykasveja. Toiminnassamme panostamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.

Viljelijän Berner on yksi Berner Oy:n kuudesta liiketoiminta-alueesta ja muodostaa yhdessä Avenan kanssa maatalouskauppaa tekevän Viljelijän Avena Berner -organisaation.

Lisätietoja: berner.fi ja viljelijanberner.fi.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja