Olet täällä

Osallistu syksyn YaraLive-tietoiskuihin!

Osallistu syksyn YaraLive-tietoiskuihin!

YaraLive-tietoiskuissa jaamme parhaita vinkkejä maa- ja metsätilasi lannoitukseen. Ensimmäisenä vuorossa on vilja-tietoisku 4.11. 

YaraLive-tietoiskut ovat vajaan tunnin mittaisia webinaareja, joissa jaamme uusimpia tutkimustuloksia ja käytännön vinkkejä maa- tai metsätilasi lannoitukseen.

Syksyn aikana järjestetään kolme YaraLive-tietoiskua eri teemoista. Ensimmäisenä vuorossa ovat viljat, 4. marraskuuta. Webinaarissa Yaran viljojen kehityspäällikkö Anna-Kaisa Salovaara, Yaran asiakkuuspäällikkö Elina Seppä sekä alkutuotannon asiantuntija Tony Erlands HKScanilta keskustelevat viljojen resurssitehokkaasta lannoituksesta.

Jaksossa kuulet myös, miksi nolla- ja ylilannoitusruutuja sekä maa- ja kasvustoanalyysejä kannattaa käyttää lannoituspäätöksen tukena, ja miten saat täsmälannoituksella haltuun lohkon sisäisen vaihtelun. 

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti vilja-tietoiskuun!

Loppuvuodesta on tulossa myös kaksi muuta YaraLive-tietoiskua: peruna 18. marraskuuta sekä nurmi 9. joulukuuta. Lue webinaareista lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!
 

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä