Olet täällä

Uusi päivitys FieldSense-sääaseman sovellukseen: sääennuste ja yhteyden muodostaminen muihin asemiin

FieldSense-sääasemien marraskuun sovelluspäivitys toi uusina ominaisuuksina saataville sääennusteen sekä digitaaliset sääasemat.

FieldSensen sääennuste hyödyntää ennusteen tekemiseen olemassa olevia sääennustemalleja, koko sääasemaverkostoa ja erityisesti viljelijän yksittäistä sääasemaa. Tuloksena on sääennuste, joka on räätälöity tarkkaan sijaintiin – viljelijän peltoon. Sääennuste on erittäin tarkka seuraavien 2–3 tunnin ajalta ja on saatavilla seuraaville 16 päivälle.

Lisäksi uuden sovelluspäivityksen myötä on mahdollista muodostaa yhteys oman sääaseman lisäksi viiteen toiseen sääasemaan, jolloin käytössä on yhteensä kuuden sääaseman tiedot. Useamman sääaseman tietojen tarkastelu mahdollistaa esimerkiksi lähestyvien saderintamien tarkan seurannan.

Tutustu tarkemmin uusimpaan päivitykseen: Uusi päivitys: Saa tarkat sääennusteet ja muodosta yhteys naapurisi sääasemaan - FieldSense

Paikallisesti mitatut säätiedot auttavat viljelijää koko kasvukauden, oli kyse sitten kylvöstä, ruiskutuksista tai sadonkorjuusta. FieldSense-sääasema mittaa sademäärän, tuulen nopeuden, ilman ja maan lämpötilan, ilman kosteuden, ilmanpaineen, valon intensiteetin sekä UV-indeksin. Tiedot tallentuvat helppokäyttöiseen sovellukseen, josta on vaivatonta seurata vallitsevia säätietoja sekä tarkastella menneitä olosuhdetietoja. Sääasema tarjoaa apua esimerkiksi viljelypäätösten ja viljelytoimenpiteiden ajoittamisen tueksi.

FieldSensen pilvipalvelu kehittyy koko ajan ja siihen lisätään uusia ominaisuuksia. Voit kokeilla FieldSensen sovellusta kahden viikon ajan ilmaiseksi: Kokeile Farm Weatheria ilmaiseksi 14 päivän ajan - FieldSense

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä