Olet täällä

Lannoitteiden käsittely, varastointi ja käyttö

Varastoi lannoitteet peitettynä

Lannoitteet ovat oikein käsiteltyinä turvallisia

Lannoitteiden on kestettävä kuljetus tehtaalta tiloille hyvälaatuisina. Kun lannoitteet saapuvat tilalle, on tarkastettava, että tuotelaadut ja -määrät vastaavat tilausta. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai tavara on vahingoittunut, reklamaatio on tehtävä heti rahdin kuljettajalle ja tuotteen myyjälle. Reklamaatio on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jos vähentyminen tai vahingoittuminen ei ole vastaanotettaessa ulkoisesti havaittavissa.

Käsittely, kuljetus ja varastointi on tehtävä huolellisesti Yaran ohjeiden mukaan, jotta lannoitteiden laatu ja ominaisuudet säilyvät hyvinä. Yaran lannoitteet ovat turvallisia kuljettaa, varastoida ja käyttää. Oikein varastoituna ne säilyttävät alkuperäiset ominaisuutensa useita vuosia.

Yara antaa lannoitteille laatutakuun yhden vuoden ajaksi tavaran toimituksesta. Tuotteen laadusta voi tehdä huomautuksen vuoden sisällä tavaran toimituksesta, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua virheen havaitsemisesta. Huomautuksen aiheesta on aina esitettävä näyttö.

Lue lisää lannoitteiden varastointi ja käsittely

Partner: 

Samankaltaista sisältöä