Olet täällä

Viljavuustutkimuksen tulokset - Tuloslaari

Tuloslaarin tiedot ovat sähköisessä muodossa, joten ne voidaan siirtää tietokoneellasi olevaan suunnitteluohjelmaan tai tulostaa paperitulosteina mapitettaviksi.

Palvelun käytön edellytykset

Palvelu on kaikkien  käytettävissä, jotka ovat Eurofins Viljavuuspalvelun asiakkaita ja joilla on käytettävissään asiakasnumero ja tilausnumero. Unohtuneet tunnukset voit tiedustella: viljavuuspalvelu(at)eurofins.fi tai 015-320 400.

Asiakasnumeron ja tilatunnuksen tarvitset vain ensimmäisellä käyttökerralla, sillä seuraavilla kerroilla järjestelmä muistaa antamasi tunnukset. Tilatunnus kannattaa syöttää "Omat tiedot" -palvelun "Perustiedot" -sivulle, sillä järjestelmämme osaa hakea tilatunnuksen sieltä eikä sinun tarvitse syöttää tilatunnusta ensimmäiselläkään käyttökerralla.

Tuloslaari-palveluun siirtyminen

Kun olet siirtymässä palveluun ensimmäistä kertaa, sinun tulee avautuneessa ikkunassa syöttää Eurofins Viljavuuspalvelun asiakasnumerosi ja tarvittessa tilatunnuksesi. Klikattuasi Kirjaudu-painiketta järjestelmä tarkistaa, oletko syöttänyt tunnukset oikein sekä sen, onko sinulla Eurofins Viljavuuspalvelussa tutkimustuloksia. Jos jotain korjattavaa ilmenee, saat ohjeet korjattavista kohdista, minkä jälkeen voit yrittää kirjautumista uudelleen. Syötettyäsi asiakasnumeron ja tilatunnuksen hyväksytysti avautuu uuteen selaimeen Tuloslaarin avaussivu ja voit alkaa käyttää palvelua.

Seuraavilla käyttökerroilla Tuloslaariin päästäksesi riittää, että kirjaudut  ja klikkaat Tuloslaariin-linkkiä, jonka jälkeen palvelu on käytettävissäsi.

Tuloslaarin käyttäminen

Päästyäsi Tuloslaariin avautuu luettelo kaikista  Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:ssä teettämistäsi tutkimustilauksista. Tulokset ovat aikajärjestyksessä, viimeisin tilaus ylimmäisenä ja avaamattomat lihavoituina. Tilauksen otsikkotietojen oikealta puolen löytyvän Näytä-painikkeen alta pääset kyseisen tilauksen tulostietoihin. Näiden alapuolelta löytyvät painikkeet, joilla saat esiin näköispainoksen tulostuspöytäkirjasta, suositustaulukoista sekä –kartoista. "Siirrä ohjelmaan"-painikkeella tulostiedot on mahdollista tallentaa oman tietokoneesi kovalevylle suunnitteluohejlmasi käyttämässä muodossa.

Salasanan lisääminen Tuloslaariin

Voit lisätä halutessasi salasanan tulostesi suojaamiseksi.
1. Kirjaudu sisään tulostietokantaan tilatunnuksella ja asiakasnumerollasi.
2. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta Viljavuuspalvelu-tekstin alta 'Tuloslaari'
3. Valitse alle aukeavasta valikosta 'Salasana'
4. Rastita kohta 'Asiakasnumerolla kirjautuminen suojataan myös salasanalla' ja täytä omavalintainen salasana.
5. Syötä alle sähköpostiosoite tai puhelinnumero, johon unohtunut salasana voidaan palauttaa.
 

Siirry tästä linkistä Viljavuuspalvelun Tuloslaari-palveluun

Samankaltaista sisältöä