Olet täällä

Raision suurimokauran vastaanotto myös Loimaalla

Myös kauran puinnit ovat pikkuhiljaa käynnistyneet. Ensimmäisiä näytteitä on saatu ja analysoitu. Ainakin ensimmäisten näytteiden osalta laatu näyttää kohtalaisen hyvältä. Hehtolitrapaino keskimäärin noin 56 kg ja pikkujyviä noin 5 %. Hometoksiineja näytteissä ei ole ollut.

Suurimokauran toimituspaikat Nokian lisäksi Loimaalla ja Ylivieskassa

Raision suurimokauran käyttö kasvaa. Siksi olemme lisänneet myös vastaanottopisteitä.
Suurimokauraa vastaanotamme Nokian myllyn lisäksi Loimaalla ja Ylivieskassa Suomen Viljavan varastopaikoissa. Vastaanottorajat ovat kaikissa toimituspisteissä samat: hehtolitrapaino minimissään 54 kg ja pikkujyviä (<2 mm) voi olla maksimissaan 12 %. Huomioithan, että rehukauraa ei kyseisillä vastaanottopaikoilla oteta vastaan, joten selvitä kauran laatu ennen toimituksen sopimista esimerkiksi lähettämällä näyte Nokian myllyn viljalaboratorioon.

Luomusuurimokauran käyttö kasvaa myös. Vastaanottopaikkana on Nokian mylly.

Lue lisää 
 

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä