Olet täällä

Haluatko harjoittelutilaksi

Tervehdys

Helsingin yliopiston Maataloustieteiden laitos hakee harjoittelutiloja, joita voimme tarjota opiskelijoille maatalousharjoittelupaikaksi. Maatalouden opiskelijoille kuuluu pakollisena kandivaiheen opintojaksona 85 työpäivän mittainen maatalousharjoittelu, joka suoritetaan kotimaassa tai ulkomailla päätoimisesti maataloutta harjoittavalla maatilalla. Harjoittelu tehdään tyypillisesti palkallisena työsuhteisena harjoitteluna, noudattaen esimerkiksi maaseudun työnantajaliiton työehtosopimusta.

Harjoitteluun lähtevät opiskelijat ovat taustoiltaan monenkirjavia, toisilla on vahva maataloustausta ja osaaminen, toisilla harjoittelu on lähes ensimmäinen tilaisuus tehdä kunnolla maatilan töitä. Ensimmäisen vuosikurssin aikana opiskelijat ovat saaneet perustiedot maataloustuotannosta ja siihen liittyvistä töistä luentojen, erilaisten demojen ja harjoitustöiden muodossa.

Jos kaipaatte tilallenne kasvukauden ajaksi lisäkäsiksi innokasta ja tiedonhaluista nuorta, on harjoittelutilaksi ilmoittautuminen tähän hyvä mahdollisuus. Emme voi taata että joka vuosi halukkaita juuri teidän tilalle löytyy, mutta hyvät harjoittelukokemukset tuottavat aina hyvin kysyntää.

Tällä hetkellä olisi kovasti kysyntää kaikentyyppisille tiloille ympäri Suomea, etenkin sikatalouspaikat muualtakin kuin Etelä-Suomesta ovat nyt kysyttyjä.

Keräämme harjoittelutilojen tietoja www lomakkeella. Lomakkeelta tiedot siirretään Helsingin yliopiston intranettiin josta niitä pääsee selaamaan vain yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Mikäli ette halua tietojanne tuonne julkaistavaksi, voitte kertoa sen tuolla samalla www lomakkeella jolloin tilan tiedot säilyvät harjoittelunvalvojan takana.

Harjoittelutilaksi voitte käydä ilmoittautumassa osoitteessa:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/28748/lomake.html

Lisätietoja harjoittelusta voitte saada harjoittelun www sivuilta:
http://www.helsinki.fi/maataloustieteet/maatalousharjoittelu/index.html

Halutessanne voitte olla suoraan yhteydessä harjoittelunvalvojaan:
Miika Kahelin
email: Miika.Kahelin@helsinki.fi
Puh: 0503234476

Kommentit