Olet täällä

Kätevästi

tuli A-tuottajien tilitys sähköisenä ja tililappu tulostimesta.Mutta eikö kolme lappua ole liikaa, varsinkin kun se yksi nimellä ja osoitteella muuten tyhjä lappu tulee edelleen tulostettuna kuten kirjeessäkin . Tuon "kirjeentaittolapun" voisi jo jättää pois sähköisestä versiosta .

Kommentit

Mustikka (ei varmistettu)

yksi sivu kerrallaan, niin ei tartte sitä lähes tyhjää lappua tulostaa. Säästyy paperia ja mustetta....
Anonymous (ei varmistettu)

että niin se on tehtävä jatkossa kuten kirjoitit .Mutta periaatteessa sitä tyhjää lappua ei tarvitsisi muuttaa lainkaan sähköiseen muotoon koska asianomainen tuottaja hakee sen tililapun palvelusta ja osoitteet on muissakin lapuissa.
vajaa (ei varmistettu)

siitä tiliotteesta puuttuu kuiteskin puolet....
Riittääkö (ei varmistettu)

Mietin riittäkö kirjanpitoon vuosiyhteenveto jos ei tulosta joka tilitystä ja kirjaa tilitykset yhtenä vientinä vuodelopussa. Toisaalta tuota a-tilitystä voisi kehittää niin että voi tulostaa koontilistan tietyltä ajalta. Ettei jokaista ternivasikkaa tartte erikseen tulostaa.
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä kai ohjeissa sanotaan, että jokainen tapahtuma on kirjattava erillisenä vientinä. En minä niin tee, minä otan yhteenvedosta loppusumman ja niputan yksittäiset kuitit samaan kasaan , josta löytyvät paperikuitit. Kyllä paperiversiot pitää olla tulostettuna, se on jo tietoturvallisuusasiakin. Yleensäkin kaikista tietokoneella olevista tiedoista on otettava jopa useampi kopio muistitikuille tai cd:lle. Tietokoneet ovat harvinaisen haavoittuvia kaikenlaisille rikoille, minultakin kärähti kaikki aineisto koneen muistista, onneksi olin ottanut kopioita disketeille. Jos teillä ei ole kopioita, niin tehkää se heti, ei tarvita kuin hyvä salamanisku, niin kone savuaa ja sen jälkeen teillä ei ole mitään tietoja tai valokuvia.