Olet täällä

Lainsuojaton tilanne

Kyllä sitä tuntee eläinten puolesta olonsa voimattomaksi. Vuodenvaihteessa kaikenlaiset raketit paukkuivat mullinavetan lähistöllä niin, että elukat säikkyivät ja vauhkoontuivat karsinoissa. Niin siinä sitten puskettiin yksi teurasiän kynnyksellä oleva hengiltä. Innostuvat varmaan porukalla yhden päälle. Lomittaja kertoi, että eläimet säikyivät melkein jokaista kovempaa paukkua. Siitä riemusta, että muut juhlijat saivat pistettyä euroja räiskintään, meille tuli reilun tuhannen euroa vahinko kaikkinensa. Kaikesta huolimatta, ei muuta kuin hyvää uutta vuotta!

Kommentit

Väinämö

Kyllä tilanne on hurja muutaman tunnin ajan. Lehmät huutaa navetassa ja koirat pelkää tarhassa. Seuraavana talvena pengotaan rakettien jäänteet AIV-paaleista, pahimmassa tapauksessa lehmien mahasta.
Väinämö

Tuttu tilanne meilläkin. Koirat hulluna tarhassa, lehmät hyppii navetassa ja hiehot karkaavat ulkoaitauksesta. Eikö tähän pitäisi saada joku metrimäärä, kuinka lähellä naapuria raketteja saa ampua ja vielä mihin päin. Metsästyksessäkin on säädetty, kuinka lähellä naapuria saa räiskiä. Siitäkin huolimatta rauhallista uutta vuotta!