Olet täällä

paras uimapaikka

Tuli heitettyä kesäturkki pois toukokuussa,kun putosin 3 metriä syvään lietesäiliöön ,jossa oli yli 2 metriä naudan lietettä.Pääsin kipuaman lietepumppua pitkin ylös,onneksi pumppu ei ollut käynnissä.Liete oli kylmää ja sakeaa.

Kommentit

Toinen jemmari (ei varmistettu)

Miten sinä silleen sinne luiskahdit? Oli hyvä tuuri, että pääsit pois, ois saattanut hengen lähtökin olla lähellä...Mitenpä sain aromit irti itestäs?
fx (ei varmistettu)

ne on kyllä melkoiset vaaranpaikat nuo lietekaivot, kerran meni lehmä ensimmäisessä uloslaskussa voltilla aidan yli kaivoon, kyllähän sinne joutu sitten muutkin menemään avustamaan lehmää ylös, palomiehiäkin.. Ja koira on joskus uinut kun oli aita auki pumppauksen jäljiltä. Ja jos joku on hukassa ja pumppaukset käynnissä niin aina sydän kylmänä käy niihinkin kurkkimassa. Hyvä että saatiin täältä lukea jyväjemmarin ite kertomana eikä lehdestä..
jyväjemmari (ei varmistettu)

Menin kääntämään pumppausasennosta sekoitusasentoon lietepumpun vipuja ja jalka lipesi enkä saanut mistään kiinni.Menin kokonaan uppeluksiin eikä jalat ottanut pohjaan.Lippalakki jäi säiliöön.Riisuin alasti karjakeittiössä ja huuhtelin sangolla enimmät paskat ja meninin suihkuun ja pesin saippualla ainakin 3 kertaa.
Anonymous (ei varmistettu)

mieleen takavuosien mainos mitä tehdä hankalille tahroille vaatteissa Soita Omo infoon. Meinasin itse soittaa kun imukärryn levittimeen meni aitatolpan pätkä niin tiuksati ettei mitään tullut ulos ja menin onneton avaamaan liittimet kun kärryssä oli painetta . Paskaa tuli rinnuksille ja meni haalarien kauluksesta sisään ja valui lopulta kenkiin asti. Kotiin piti kuitenkin päästä paskat sylissä ja housuissa , silloin tuli mieleen tuo mainos.
Anonymous (ei varmistettu)

Joku lainasi imupainevaunua ja imivät vessan säiliötä tyhjäksi. Säiliössä oli sellainen 30cm putki kaivoon ja letku tietysti siihen. Oli outo kärry ja pumppu oli painepuolella ja imuputken venttiili kiinni. Mitään ei nostanut, apumies katseli kaivoon, että koska imee. Kuski löi imuputken venttiilin auki ja ylipaine purkaantui kaivoon. kaivoon katselijalta lähti pipo päästä kun p..ska räjähti naamalle, kaivosta tuli sellainen viereisen lipputangon korkuinen patsas lietettä pihalle. kaveri sanoi, että ensimmäisen kerran hänkin söi kuormasta:)
hertta (ei varmistettu)

nämä jutut huvittaa kovasti, vaan jos itse osalliseksi joutunut on varmaan äärimmäisen helppoa pitää naama peruslukemilla ja ärräpäiden sanavarasto senkun lisääntyy. Vahinkoja sattuu, mutta onneksi nämä pesulla selvitettäviä:)