Olet täällä

Urban...

Muutamilla teillä on varmaan samanlainen Urban-vasikoiden juottoautomaatti kuin meillä. Oletteko huomanneet, että pienten vasikoiden leukaperät jää koneen sulkumekanismiin jumiin, kun tutti menee kiinni? Näin käy varsinkin silloin, jos vasikka kääntää turpansa viime hetkellä hieman poikittain. Giljotiini on valmis. Pellonpajan edustaja ei asiaan juuri korvaansa hetkauttanut. Tuokaapa havaintoja esille, josko laitteeseen pikkuhiljaa alkaisi tulla jonkinlainen suojamekanismi, ettei koneesta tule giljotinia. Vähemmästäkin vasikat aristuu... Sitten niitä arkoja saa juottaa Delavalin tuttiämpäreistä ;-)

Kommentit

puumata

Urban U20 vasikanjuottoautomaatissa on tuttiautomatiikan voimansäätö. Mikäli suljinvoimaa haluaa pienentää kannattaa se tehdä esim vuosihuollon yhteydessä. Voimansäätöalue on 600mA -1400mA joten uskon ongelman ratkeavan tällä säädöllä. Ota yhteyttä Pellon Warma vuosihuoltoon www.pellon.com sivulta. Siellä puhelinnumerot ja huoltotilauskaavake.
"Rane"

Tänään sainkin huoltomieheltä juottokoneen huoltokoodin ja löysin tuon voimansäätöalueen. Ei sitä valikkoa normaalilla salasanalla tullut aiemmin näkyviin. Nyt asia saadaan kohta testaukseen...