Olet täällä

Kevätvehnän vastaanotto Perniössä ja suurimokauran Raisiossa

Raision kevätvehnän vastaanotto Perniössä ja suurimokauran Raisiossa

Olemme aloittaneet kevätvehnän vastaanoton Perniössä Suomen Viljavan vastaanottopisteessä. Varaston osoite on Perniöntie 1454, 25520 Perniön as.

Kevätvehnän vastaanottovaatimukset ovat samat kuin Raisiossa eli mm. valkuaispitoisuus vähintään 11 %, sakoluku min 180 ja hlp 78 kg. Toimitusajat sovitaan Raision ostajan kanssa. Kevätvehnän perushinta Perniöön toimitettuna on 188 €/tn, ja laatuhinnoittelu kuten Raisiossa. Hintamuutokset ilmoitetaan Raision verkkosivuilla.

Syysvehnää emme ainakaan keväällä vastaanota Perniössä, joten syysvehnien toimitus Raisioon.

Muistathan, että suurimokauran vastaanoton olemme aloittaneet Raision myllyllä jo viime vuoden syyskuussa. Vastaanotto jatkuu edelleen ja ostohintakin on kilpailukykyinen. Suurimokauran vastaanottovaatimukset ovat samat kuin Nokialla ja Loimaalla.

Lisätietoja saat viljanostajiltamme ja ajankohtaiset hintatiedot verkkosivuiltamme.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä