Olet täällä

Näe Borealin lajikeuutuudet pellonpientareella elokuussa

Borealin koeruudut

Tervetuloa pellonpientareelle tutustumaan Borealin kevätviljakokeisiin! Esillä ovat mm. Borealin jalostamat uudet kaura- ja ohralajikkeet sekä kevätvehnät, joiden ominaisuuksista jalostajamme kertovat ruutujen äärellä. Esittelemme myös koetoimintaa, jota Boreal tekee alueella.

Pellonpiennartilaisuudet järjestetään elokuussa kolmella paikkakunnalla. Tilaisuudet alkavat kahvitarjoilulla klo 17.30 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 18. Tarjoilujen vuoksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan tapahtumiin.

Tervetuloa paikan päälle vaihtamaan ajatuksia ja verkostoitumaan!

 

Ma 2.8. Lieto

Tapio Lipposen tila, Hakulantie 120, Lieto

Ilmoittaudu tästä 26.7. mennessä

Ke 4.8. Isokyrö

Timo Ikolan tila, Jaurintie 577, Isokyrö

Ilmoittaudu tästä 31.7. mennessä

Ma 23.8. Siikajoki

Matti Heikkilän tila, Limingantie 535, Siikajoki

Ilmoittaudu tästä 19.8. mennessä

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä