Olet täällä

Myllyvehnälle markkinoita

Satokauden 2017 puintikausi on ollut hyvin haasteellinen. Laaduissa on hyvin paljon vaihtelua kaikkien viljojen kohdalla, niin myös kevät- ja syysvehnän kohdalla.

Fazer Myllyn laatuvaatimukset

Fazer Mylly on tarkentanut laatuvaatimuksiaan puintikaudelle 2017 kevät- ja syysvehnän osalta. Mikäli sakoluku on 220, valkuaisraja on min 11,0 %. Mikäli sakoluku on min 180, valkuaisraja on min 12,0 %. Katso ajantasainen Fazer Myllyn laatuhinnoittelu ja laatuvaatimukset kokonaisuudessaan.

Fazer Myllyn vastaanottopaikat ja ennakkonäytteet

Olemme lisänneet kevät- ja syysvehnän vastaanottopaikkoja, otamme vastaan kevät- ja syysvehnää Lahdessa, Korialla/Kouvolassa ja Turengissa. Katso kulloinkin voimassaolevat hintanoteeraukset

Mikäli olet tarjoamassa vehnäerääsi Fazer Myllylle, analysoimme ennakkonäytteesi omassa laboratoriossamme. Muista ottaa ennakkonäyte mahdollisimman kattavasti koko tarjottavasta erästä. Ennakkonäytteen sopiva koko on n. 1 litra. Kirjaa pussiin yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi. Tulokset saat heti niiden valmistuttua sähköpostiisi.

Ennakkonäytteiden toimitus Fazer Myllyn laboratorioon:

  • Ennakkonäytteiden lähetysosoite: Fazer Mylly, Laboratorio, PL 40, 15101 Lahti. (lähettäjä maksaa postimaksun)
  • Ennakkonäytteen voit toimittaa myös Myllyn porttirakennukseen arkisin klo 6-18 välisenä aikana: Fazer Mylly, Kasakkamäentie 3, 15800 Lahti.
  • Ennakkonäytteen voi tuoda myös suoraan Myllyn laboratorioon, ilmoittauduttuasi ensin portilla: Fazer Mylly, Kasakkamäentie 3, 15800 Lahti.

Ostamme kevät- ja syysvehnän lisäksi sadon 2017 ruista, suurimokauraa, luomumyllykevätvehnää, luomuruista ja luomusuurimokauraa. Myös sadon 2018 ruis- ja luomuruissopimuksia on edelleen mahdollista tehdä.

Yhteystiedot: www.fazermylly.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä