Olet täällä

Onnea Anniina!

Tänään vietetään Anniinan nimipäivää. Monelle vehnän viljelijälle Anniina on tuttu lajike. Se on jo useana vuonna ollut viljellyin kevätvehnä Suomessa. Menneenä kesänä Anniinalla viljeltiin noin 16 % maamme kevätvehnäalasta.

Anniina on kasvuajaltaan aikainen ja aikaisuuteensa nähden sen sadontuottokyky on hyvä. Anniinan avainominaisuuksiin kuuluu korkea valkuaispitoisuus, joka on lajikkeiston huippua. Myös hehtolitrapaino on korkea ja leivontaominaisuudet hyvät.

Anniinan suosion taustalla on myös viljelyvarmuus ja monikäyttöisyys, se on hyvä vaihtoehto koko kevätvehnän viljelyalueelle sekä leipä- että rehuvehnän tuotantoon. Anniina on osoittautunut erittäin viljelyvarmaksi vaihtelevissakin kasvuolosuhteissa.

Tutustu Anniinan ominaisuuksiin ja koetuloksiin tarkemmin Borealin sivuilla.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä