Olet täällä

Hankkija tulee Helsinkiin

 

Hankkija avaa uuden myymälän pääkaupunkiseudulle, Helsinkiin. Myymälä sijaitsee Kannelmäessä kauppakeskus Kaaressa, kehä ykkösen varrella. Avajaisia vietetään Kukan päivänä, la 13.5. klo 10-19, jolloin jaossa on Hankkija-ilmapalloja ja jopa Hankkijan uusia lippiksiä.

Pitkän poissaolon jälkeen Hankkija palaa pääkaupunkiin. Vuonna 1905 perustetun Keskusosuusliike Hankkijan pääkonttori ja myymälä sijaitsivat Helsingin keskustassa vuosikymmenten ajan. Hankkija oli silloin kaupunkilaisillekin tuttu. Nyt uuden myymälän yhtenä tavoitteena on tehdä Hankkijaa jälleen tunnetuksi pääkaupunkiseudun lemmikki- ja puutarhaharrastajille.

Uusi myymälä on ulkoasultaan, valikoimaltaan ja sijainniltaan uudenlainen ja erilainen Hankkijan muihin myymälöihin verrattuna. Myymälä sijaitsee keskellä kauppakeskusta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuotevalikoima on suunniteltu kaupunkilaisia lemmikkien omistajia ja puutarhaharrastajia palvelevaksi. Koiran- ja kissanruokien lisäksi lemmikeille löytyy lisäravinteita, leluja ja tarvikkeita, kuten ruokakuppeja, petejä, turkinhoitotuotteita sekä kiipeilypuita. Myös harrastekanoille ja jyrsijöille löytyy ruokia ja tarvikkeita. – Olemme iloisia että voimme vihdoin tarjota pääkaupunkiseudun intohimoisille harrastajille Hankkijan laatutuotteita. On jännittävää seurata, miten lemmikkien ja puutarhan yhdistelmä otetaan vastaan kauppakeskusympäristössä ja kuinka suosituksi modernin myymälämme verkkokauppapalvelu muodostuu, iloitsee Hankkijan toimitusjohtaja Jyrki Lepistö.

Puutarhan tuotteista myymälä tarjoaa ruukkukukkia, multaa, lannoitteita, siemeniä, sipuleita, puutarhatyövälineitä ja –tarvikkeita. Lisäksi myymälässä on mainio mahdollisuus tutustua hankkija.fi –verkkokaupan koko tuotevalikoimaan, noin 10 000 tuotteeseen ja tehdä hankintoja asiantuntevien myyjien avustuksella. Hankkijan 53 laajan valikoiman myymälää löytyvät mökkitien varrelta kautta Suomen.

 
 
Tekijä: 

Kommentit