Olet täällä

Konemessut Tampereella 16.-18.10.2014

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettiin 16.-18.10.2014 ammattilaisten valtakunnalliset Konemessut. Näyttelyn järjestäjinä olivat Agrimarket-ketju, Y-Agro ja Agritek Oy. Mukana oli myös runsaasti muita alan toimijoita.

Tampereen Konemessut on valtakunnallinen ammattilaisten näyttely, jossa oli riittävästi tilaa esitellä uutuuskoneita sekä maatilan peruskonekalustoa. Konemessuilla olivat maatalouskoneet kuten traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja konetarvikkeet. Myös muut viljelyssä tarvittavat panokset, kuten siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet, rehut ja maatilarakentaminen esittäytyivät omilla osastoillaan. Tapahtumassa oli esillä myös maatalouteen liittyviä palveluita ja maaseutuun liittyviä tuotteita.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on modernein ja monipuolisin pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseva messukeskus. Tampereella on saman katon alla messutilaa yhteensä noin 26 000 neliötä, uusimpana tilana syksyllä 2013 valmistunut yli 5200 neliön kokoinen E-halli. Lisäksi Tampereen etuna ovat erittäin laajat parkkialueet sekä yksityisautoille että linja-autoille.

Kiitos kaikille messuilla kävijöille!

 

Konemessujen pääjärjestäjät:

 

lisäksi mukana yli 100 toimijaa (suurenna kuva klikkaamalla):

Näytteilleasettajapaikat Konemessuille loppuunmyyty!

Näyttelypäällikkö
Asko Hyyrönmäki
Puh. 010 76 83077
asko.hyyronmaki@agrimarket.fi
 

Otsikko: