Olet täällä

Finlacticilta uutuustuotesarja E-vitamiinin puutokseen

Finlacticilta uutuustuotesarja E-vitamiinin puutokseen

Uuden viljasadon valmistuessa E-vitamiinin lisäys sikojen liemirehun joukkoon tulee jälleen ajankohtaiseksi. Finlactic on kehittänyt tähän, vastakorjatun tai ilmatiiviisti säilötyn viljan E-vitamiinin puuttumiseen uuden tuotesarjan, joka vähentää työmäärää ja takaa E-vitamiinin tasaisen ja katkeamattoman annostelun liemirehun joukkoon.

Finlacticin kaikista tuotteista on nyt saatavilla vitaminoidut versiot, joissa E-vitamiini on jo valmiiksi liuotettuna säilöntäaineen joukkoon. Näin varmistetaan E-vitamiinin optimaalinen ja tasainen annostelu liemirehuun, ja erilliset vitamiinisäkit voidaan unohtaa. Vaikutuksiltaan ja hyödyiltään vitaminoidut versiot ovat yhteneväiset Finlacticin perustuotteiden säilöntäominaisuuksien kanssa.

Lisätietoja tuotteistamme kotisivuiltamme: www.finlactic.fi tai puh: 040 900 7980.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä